perjantai 1. maaliskuuta 2013

Greetings from Koh Samui!

Hip hei täältäkin taas :) Tarkoitus oli saada vielä helmikuun puolelle päivitys mutta hups,kello onkin taas yli puolen yön. Höh.. Olkoon tämä sitten maaliskuun eka postaus.

Maaliskuu. Kuulostaa niin keväiseltä. Facen kautta olen lueskellut kuinka frendit iloitsevat rännien lotinasta ja ensimmäisistä kärpäsistä ikkunoiden välissä. Mistäs täällä voisi iloita? Siitä että lämpötilat lähtevät kohta hurjaan nousuun,vai? Heh,ehkei kuitenkaan.

Kuten varmaan osa teistä muistaa, olimme vast'ikään lomailemassa. Tähän päivitykseen en taida jaksaa kuvia liitellä mutta teenpä sitten vaikka oman Samui kuvina-pläjäyksen kunhan ehdin.
Mutta oli kiva loma kaikin puolin.

Matkaan starttasimme siis 13.2,yölennolla kohti Bangkokia Oman Airilla. Kone oli aavistuksen myöhässä mutta silti meillä sattui hyvä tsäkä ja pääsimme jatkamaan Bangkokista aiemmalla koneella kuin olimme varanneet. Ja tämä siitä seikasta huolimatta että emme suoraan Muscatissa voineet tsekata matkatavaroita jatkolennolle vaan ne piti hakea itse ja toimittaa eteenpäin. Ovat muutes aikas hauskoja nuo Bangkok Airwaysin potkurikoneet ;)

Hotellin kanssa oli vielä lisäsähläystä perillä. Omasta mielestä olin varannut meille deluxe-huoneen jossa sohvan saa muutettua lisävuoteeksi mutta sellaista ei perillä odottanutkaan vaan jouduimme sitten pojalle ottamaan lisävuoteen joka maksoi mansikoita :( Liekö tämä huonebuukkaus vaihtui siinä vaiheessa kun oli nämä sählingit vaiko olinko vaan katsonut huonosti? Mutta tilaa oli ruhtinaallisesti tässä villassa jossa oli oma pieni pulahdusallas :D

Lomalla tuli syötyä hyvin (aah, tom kha kai on aivan ihanaa!!) ja junnukin veteli hyvällä ruokahalulla fried rice with chickeniä naamaan. Hieronnoissa kävin rannalla monta kertaa (thaihieronta maksoi 200 bathia, selkä/hartiasta sai maksaa 300-350bath),ja  manikyyrin kahdesti (a' 150 baht). Kävimme pelaamassa sekä minigolffia (jossa olin ihan paska) että jalkapallogolffia joka oli hauskaa :D Olin ainoa porukasta joka pelasi lenkkarit jalassa mutta silti tulos oli vain 91 tai jotain.
Kävimme myös katsomassa thai-nyrkkeilyä jossa tulin huijatuksi. Menin siis vasta puolivälissä peliin mukaan ja haksahdin ostamaan lippuni huijarilta ja peräti 200 bahtia kalliimmalla kuin olisi oikea ollut. Onneksi pääsin silti sisälle eikä tarvinnut uutta lippua ostaa. Syy jonka takia menin vasta perässä otteluun oli se että olin omineni katsomassa ladyboy-cabareeta. Se oli hauska :D Tosin, mua alkoi ärsyttää kuinka rahanahneita ne esiintyjät olivat. Esitys sinänsä on ilmainen mutta juomat maksavat  kolme kertaa enemmän (olut 300 baht kun normisti 60-100 baht) ja ainakin mulle tarjoilija ehdotteli suoraan että pitäisi sen tissien väliinkin tippiä laitttaa. Pah,sanon minä. Mutta suosittelen silti noita cabareita, ovat hauskoja. Olen joskus muinoin Suomessa nähnyt drag queen-esityksiä ja siitä jäänyt kipinä.

Kaikki kiva loppuu aikanaan ja kotia piti tulla. Olimme kotona maanantaiyönä puolen kolmen maissa,onneksi ei tarvinnut minnee lähteä tiistaina. Juniori sai koneesta jonkun vatsapöpön (herra joka normaalisti ei ikinä syö koneessa mits ja nyt kun söi,sai pöpön) ja jäi koulusta kotia sitten vielä keskiviikoksikin. Mulla itsellähän on ollut jo muutaman viikon nuhaa ja lomakin meni niistellessä, tänään kävin sitten viimein hakemassa antibiootit (joita en meinannu eka saada) koska tuntuu ihan siltä että poskiontelot tulehtuneet. Silmä nyt ainakin on ollu pari päivää tulehtunut. Toivottavasti alkaa tropit sen verran purra että lauantaina pääsee jo jumpalle. Sen verran inhottavia lukuja vaaka näytti kotona plus ne valokuvat, H I R V E I T Ä!!! Tän seuraavan 3kk:n aikana pakko saada kiloja pois,aivan pakko!!!

Sohar hiljenee,silmiä painaa ja pää tahtoo jo tyynyyn. Hyvää yötä!

2 kommenttia:

  1. Nyt sit alat oottelee maltalle muuttoa,äkkiä se aika menee...varsinkin kun ootte siel lämpösessä:)

    VastaaPoista
  2. Pst! Mulla on haaste sulle mun blogissa! :) http://aada1234.blogspot.fi/2013/03/haastetta-pukkaa.html

    VastaaPoista